Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manyas Belediyespor dolu dizgin gidiyor

Manyas Belediyespor dolu dizgin gidiyor

Balıkesir Marmara Gurubu 1.Amatör Kümenin yenilgisiz tek takımı Manyas Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Gönende Tayfunsporu 4-1 yenerek 10/10 yaptı. Galibiyetler serisini bozmak istemeyen kırmızı-siyahlı ekip, Tayfunspora adeta futbol..

Balıkesir Marmara Gurubu 1.Amatör Kümenin yenilgisiz tek takımı Manyas Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Gönen`de Tayfunspor`u 4-1 yenerek 10/10 yaptı.
Galibiyetler serisini bozmak istemeyen kırmızı-siyahlı ekip, Tayfunspor`a adeta futbol dersi verdi.
Rakibini yenmekten başka bir şey düşünmeyen Manyas Belediyespor güçlü rakibi Tayfunspor`u Emre Aydın`ın 3 ile Bilal Gevgin`in tek golü ile 4-1 mağlup etti.
Maçın ilk yarısı Manyas Belediyespor`un lehine 2-0 biterken, diğer iki gol de ikinci yarıda geldi.
Manyas İlçesinin diğer temsilcisi Kızıksaspor ise Tuzakçı`da Tuzakçıspor ile oynadığı maçta şanssız bir şekilde rakibine 2-1 mağlup oldu.
Gurubun diğer maçlarında 600 Evler-2-Sanayispor- 0, Avşaspor-1-Hasanbeyspor- 2 (Bandırma`da oynandı), Çelikspor-3 -Sarıköyspor-0 sonuçları ile bitti.
Manyas Belediyespor on maçta aldığı 30 puanla namağlup liderliğini sürdürüyor.
U 19 liginde ise Cumartesi günü Manyas`ta Gönen Belediyespor ile karşılaşan Manyas Belediyespor U-19 takımı rakibine 4-1 mağlup oldu.
Manyas Belediyespor önümüzdeki Pazar günü yine deplasman da Hasanbeyspor ile karşılaşacak. Kızıksaspor ise kendi sahasında Tayfunspor`u ağırlayacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli