Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas Çamlı Köyündeki kayıp vatandaş bulundu

Manyas Çamlı Köyündeki kayıp vatandaş bulundu

Manyas İlçesine bağlı Çamlı Köyünde ikamet eden Fikri Karayılmaz, geride veda mektubu bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.

Manyas İlçesine bağlı Çamlı Köyünde ikamet eden Fikri Karayılmaz, geride veda mektubu bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.
Mektubunda "İntihar edeceğim, ölümümden R.Ş sorumludur" notu bıraktıktan sonra kaybolan 59 yaşındaki Fikri Karayılmaz`ı bulmak için arama çalışmaları başlatıldı.    
Edinilen bilgiye göre Karayılmaz, yaz aylarında Gönen ilçesine bağlı Sarıköy Beldesinde ikamet eden R.Ş adlı kişinin çeltik tarlalarında çalıştığı iş karşılığı 3.500 lira alacağı bulunuyordu. Oğlu askerde olan Karayılmaz alacağını istemesine karşın alamayınca çevresine sık sık intihar edeceğini söylediği öğrenildi.
Cumartesi günü evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Karayılmaz`ın, ceketi Mürvetler Çayının geçtiği Yukarı Dere mevkiinde bulununca aramalar Mürvetler çayında yoğunlaştı. Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince devam eden aramalara Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı ekibinden üç kişide katıldı.
Jandarmaya ait iz bir iz köpeğinden de faydalanıldığı aramada, su seviyesinin çok yüksek olduğunu suyun üst tarafta bulunan kapaklarının kapatılarak su akışının durduruldu.
Karayılmaz, 3 gün sonra ölü bulundu
Köylülerinde destek verdiği arama çalışmalarında Fikri Karayılmaz`ın cesedi, yeğeni Yavuz Karayılmaz tarafından Mürvetler Deresinin Çamlı Köyü Pirinçlik mevkiinde bulundu.
Boğulma sonucu yaşamını kaybettiği tahmin edilen Karayılmaz`ın, kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false