Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas Esnaf Odası Başkanı Keleş, güven tazeledi

Manyas Esnaf Odası Başkanı Keleş, güven tazeledi

Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Semih Keleş güven tazeledi.

Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Semih Keleş güven tazeledi. 
Manyas Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığı’nı Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Odası Başkanı Fehmi Erdem, başkan yardımcılığını ise Birlik Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Hayri Özden yaptı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongre de Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yönetim ve denetim kurulu raporları ile hesapları okunup üyeler tarafından ibra edildi. Daha sonra ise seçimlere geçildi. 2002 yılından beri Manyas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak görev yapan Semih Keleş’in tek liste ile girdiği seçimde güven tazelemiş oldu. Başkanlığa Semih Keleş’in seçildiği Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kuruluna; Arda Hakan Göçmez, Erhan Gürer, Erdem Akın, Vakkas Demir, Ergün Akgün ve Hidayet Özdemir seçilirken, Denetim Kuruluna; Ayşe Aktuğ, Huriye Kutlu ve Kübra Tüfekli seçildi. 
Kongreye Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın, MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, İYİ Parti Manyas İlçe Başkanı Özcan Biçer, Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Manyas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İhsan Pilaz, Manyas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fevzi Karakaş ile oda başkanları da katıldı. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Başkan Semih Keleş, kendisine yeniden görev vererek onurlandıran tüm üyelere teşekkür ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğini söyledi. 
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin ise yaptığı selamlama konuşmasında, esnafın iki yıldan beri pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini, Belediye olarak bütçelerini çok zorlasa da işyerlerinden bu dönemde kira talep etmediklerini belirterek, kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu. 
Haber : Süleyman Özaydın



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false