Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas Muhtarlar Derneği’nden 2022 yılı değerlendirme toplantısı

Manyas Muhtarlar Derneği’nden 2022 yılı değerlendirme toplantısı

Manyas Muhtarlar Derneği’nin öncülüğünde ilçede ki muhtarlar yemekli toplantı da bir araya gelerek geçtiğimiz yılın değerlendirilmesi gerçekleştirildi.

Manyas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kadir Demiröz’de katıldı. 
Muhtarlar Derneği Başkanı kırsal Değirmenboğazı Muhtarı Selahattin Örzenek, toplantıda yaptığı konuşmada, derneğin faaliyetleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, değerlendirmeler de bulundu. 
Örzenek, devam eden konuşmasında şunları kaydetti: “Muhtarlar Derneği olarak yaşadığımız depremler nedeniyle ülkemizin içinde bulunduğu bu zor durumda neler yapabiliriz, ne gibi katkılar sunabiliriz? Bunun bir değerlendirmesini yaparken, muhtar arkadaşlarımız mahallelerinde ki yaşanan sıkıntıları ve bugüne kadar ki yaptıkları çalışmaları aktardılar. Muhtarlar Derneği olarak biz ilçemizde ki tüm siyasi partiler ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla eşit mesafedeyiz. İletişimimiz gayet iyi, durum böyle olunca da her hangi bir sorun yaşamıyoruz.” 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı