Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Manyas Roman derneğinde Başkan Açıl farkındalığı

Manyas Roman derneğinde Başkan Açıl farkındalığı

Manyas Roman Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Açıl'ın, üyelerinin kültürel alanlarda zenginleşmesi için başlattığı çalışmalar ilçede memnunlukla karşılanıyor.

Manyas Roman Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan Açıl’ın, üyelerinin kültürel alanlarda zenginleşmesi için başlattığı çalışmalar ilçede memnunlukla karşılanıyor.
Üyelerinin sosyal anlamda kişiliklerini zenginleştirme yönünde olumlu adımlar atması için gereken çalışmaları başarıyla uygulamaya koyan Başkan Açıl, ilk etapta derneğe lokal kazandırdı. Lokal bünyesine okuma alanı da kurulurken, bu uygulama romanların dini ve kültürel eğitim almaları için zemin oluşturdu.
Lokal ve okuma evine gelen roman gençlerinin kitap okuduklarına söyleyen Dernek Başkanı Serkan Açıl “Gençlerimiz derneğimizin hayata geçmesi ile birlikte bizlerinde gayretleri ile kendilerini sosyal anlamda geliştirmek için inanın yoğun gayret gösteriyorlar. Ben gençlerimizin daha da ileri gidebileceklerine inanıyorum. İnsan isterse başarabiliyor, biz gençlerimiz ile birlikte birçok güzel işe imza atmayı hedefliyoruz.” dedi.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli