Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi kongreye gitti

Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi kongreye gitti

Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
Manyas Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen kongreye, kooperatifin 135 ortağın katıldı.
Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç`ın divan başkanlığına getirilen kongrede konuşan kooperatif başkanı Sadettin Kalpakçı, 17 ortak tarafından kurulan kooperatifin bugün 562 ortağa ulaştığını açıkladı.
Kooperatif olarak üreticinin yanında olduklarını söyleyen Kalpakçı, onların refahı için çaba gösterdiklerini belirtti.
3 yılda bir yapılan kongrenin 4 yılda bir yapılması oy birliği ile kabul edildikten sonra seçimlere geçildi,
Tek listenin girdiği seçim sonunda mevcut yönetim güven tazeledi.
Yönetim Kurulu Sadettin Kalpakçı, İlhan Öztürk, Cevat Özcan ve Zekeriya Yılmaz`dan oluşurken, merkez yönetim delegeliklerine Sadettin Kalpakçı, Nihat Piliç ve Mesut Yörükoğlu seçildi.
Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Sadettin Kalpakçı şöyle konuştu: ”İstikrarın ve başarılı çalışmalarımızın devamı yönünde vermiş olduğunuz kararla görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ortaklarımıza hizmet etmek bana mutluluk veriyor, bizlere büyük bir güven var buda büyük sorumluluk demektir. Bu güvene layık olmaya çalışacağız, hata yapma lüksümüz yok, padişahlığa değil, hizmetkarlığa talip olduk. Bundan sonra da Manyas’ımız ve ortaklarımız için ne yapılması gerekiyorsa onları yapmaya devam edeceğiz. Her şey Manyas ve ortaklarımız için, bizlere güvenen ve destek olan tüm ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.”
Yağlı Tohumlar Kooperatifi kongresine, Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş, Manyas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Kaya, mahalle muhtarları ve ortaklar katıldı.



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false