Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Manyas yeni eğitim öğretime hazır

Manyas yeni eğitim öğretime hazır

Manyasta ki ilköğretim, orta öğretim müdürleri Manyas Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik başkanlığında öğretmenevi toplantı salonunda bir araya geldiler.

Manyas`ta ki ilköğretim, orta öğretim müdürleri Manyas Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik başkanlığında öğretmenevi toplantı salonunda bir araya geldiler.    
Toplantıda 2012-2013 Öğretim yılı öncesi değerlendirilmeler yapılırken, geçen yılında bir analizinin yapıldığı belirtildi.
Manyas Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, geçtiğimiz eğitim yılını başarı ile tamamladıklarını, SBS sınavlarında il genelinde 19 ilçe içerisinde 5.sıraya yükselmelerinin okullarındaki başarının göstergesi olduğunu söyleyerek müdürlere teşekkür etti.
Manyas`ta okulların yeni öğretim yılına hazır olduğunu söyleyen Çelik, yeni binasına taşınan Anadolu Lisesinin çevre düzenlemesinin de başladığını ve kısa bir zaman zarfında bitmesinin planlandığını açıkladı.İlçede on ilköğretim okulu ile beş lise bulunduğunu belirten Çelik, yeni eğitim döneminde öğretmen ve öğrencilerden bu yılki başarılarının üzerinde bir başarı beklediğini kaydetti. Toplantıya, şube müdürü Veli Darova ile Halk Eğitim ve Öğretmenevi müdürleri de katıldılar.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı