Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Manyas-Beylikdüzü kardeş ilçe oldu

Manyas-Beylikdüzü kardeş ilçe oldu

İstabul-Beylikdüzü Belediyesi ile Manyas Belediyesi kardeş belediye oldu.

İstabul-Beylikdüzü Belediyesi ile Manyas Belediyesi kardeş belediye oldu.
CHP Genel Merkezinin CHP`li Belediyeler arasında başlattığı uygulama ile Beylikdüzü Belediyesi Manyas Belediyesini kardeş belediye olarak kabul etti.
Beylikdüzü Belediye Meclisinin CHP`li iki meclis üyesi Av.Doğan Subaşı, N.Figen Karahan ve CHP Beylikdüzü ilçe yönetim kurulu üyesi Sıdıka Ödel Manyas`a gelerek Belediye Başkanı Tancan Barcin ve Belediye Meclis üyeleri ile görüştü.
Konuk heyete ilçe hakkında bilgi veren Barcin, büyükşehir ile birlikte mahalle sayısının 50`ye ulaştığını bu nedenle bir takım sıkıntıların olduğunu belirterek zamanla bunları çözeceklerini belirtti.
Kardeş belediye uygulaması ile Beylikdüzü Belediyesi ile ortak projeler üretmek ve yardımlaşma anlamında teknik destek alabilmeyi amaçladıklarını belirten Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, kısa bir süre içinde heyet halinde kendilerinin de Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`na bir ziyaret gerçekleştireceklerini açıkladı.
Beylikdüzü Belediye Meclisi üyelerine Başkan Barcin ve CHP`li Belediye Meclis üyeleri tarafından ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan özel işletmeler gezdirilerek çevre tanıtımı yapıldı.
Haber : Süleyman Özaydın



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu