Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyas´ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı

Manyas´ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı

Manyas İlçesi´nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü sade bir törenle kutlandı.

Manyas İlçesi´nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü sade bir törenle kutlandı.
Kutlama programı kapsamında; Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin´in Atatürk Anıtı´na çelenk sunmalarının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin yaptığı konuşmada ?Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi ?Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir´ ilkesidir. Ülkemizi ilgilendiren siyasal, ekonomik, iç ve dış her türlü kararlar sadece Türk ulusuna ait olup başka hiç bir ülkenin veya yabancı kuruluşların bu kararlarda söz hakkı olamaz. Egemenlik haklarımızdan kısmen veya tamamen vazgeçme anlamına gelen her türlü teslimiyetçi siyasal anlayışlara kesinlikle izin verilmeyecektir. " dedi.
Daha sonra Balıkesir BŞB Başkanı Yücel Yılmaz´ın gönderdiği mesaj okundu.
Çelenk sunma törenine AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı´da katılırken, çelenk sunma töreni sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı´na bir şükran ziyareti gerçekleştirildi. İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili ve Jandarma Karakol Komutanı Jnd. Astsb. Kd. Bşçvş. Mehmet Parlak ile bir süre sohbet edildikten sonra, resmi araçlar ile ilçe merkezinde konvoyla tur atılarak tören sona erdi.
Törene kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli