Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Manyaslı Öğrenciler Yaşlılar Bakım Evi´ni Ziyaret Etti

Manyaslı Öğrenciler Yaşlılar Bakım Evi´ni Ziyaret Etti

Manyas´a bağlı kırsal Salur Mahallesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri, Yaşlılar Bakım Evi´ni ziyaret ederek, buradaki büyükleriyle güzel bir gün geçirdiler.

Manyas´a bağlı kırsal Salur Mahallesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri, Yaşlılar Bakım Evi´ni ziyaret ederek, buradaki büyükleriyle güzel bir gün geçirdiler. Daha önce Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı´nı ziyaret ederek ?Ordumuzun Yanındayız? mesajını veren ve burada görevli askerlerle birlikte şarkılar söyleyen Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzik Kulübü öğrencileri bu defa Balıkesir Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakım Evi´ni ziyaret ettiler.
Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadri Kılıç, müzik öğretmenleri Uygar Acar, Ali Nadir Yavaş, Selda Yakut, Gözde Bozer ile müzik kulübünün 17 öğrencisi, ziyaret ettikleri Yaşlılar Bakım Evi sakinlerine müzik ziyafeti sundu.
Şarkıların birçoğuna Yaşlılar Bakım Evi sakinleri eşlik ederken, program gün boyu devam etti.
Program sona erdikten sonra kısa bir açıklama yapan Yaşlılar Bakım Evi Müdürü Meral Taşdemir, böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, müzik öğretmenleri ve öğrencilere teşekkür etti.
Yaşlılar Bakın Evi sakinleri de kendilerini unutmayan öğretmen ve öğrencileri yine beklediklerini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı