Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyas´lı Öğrencilerden şehit ailelerine anlamlı mektuplar

Manyas´lı Öğrencilerden şehit ailelerine anlamlı mektuplar

Manyas Atatürk Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencileri Balıkesir´li şehit ailelerine mektup yazdılar.

Manyas Atatürk Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencileri Balıkesir´li şehit ailelerine mektup yazdılar.
Manyas Merkez Atatürk Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Osman Şebin ile birlikte Türkçe dersinde işledikleri "Mektup ve Yazımı" konusunu gerçek hayata çok anlamlı bir etkinlikte uyguladılar. Öğrenciler Güneydoğu´da ki çatışmalar da son aylarda yedi şehit veren Balıkesir´li şehitlerimizin ailelerine mektup yazma fikrini öğrencilerine aktaran Türkçe ve aynı zaman da sınıf öğretmenleri olan Osman Şebin öğrencilerinden olumlu yanıt alınca ilk olarak geçen hafta şehit düşen Bigadiç´li Uzman Çavuş Hasan Talay ve 6 Eylül 2015´te şehit düşen Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün´ü Balıkesir´de ki ailelerine duygu yüklü mektuplar göndererek hem ailelerin acısına ortak oldular hem de okul yönetimi tarafından takdir ile karşılanan bir etkinliğe imza atmış oldular.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Cem Aydın, okullarında öğrenim gören 6/D sınıfı öğrencilerinin yüreklerinden akan anlamlı cümleleri mektuplara dökmelerinin kendilerini duygulandırdığını ve öğrencileri ile gurur duyduğunu söyledi.
Manyas Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir "Öğrencilerimizin bu anlamlı etkinliğini görünce ve bir kaç tanesinin yazdıkları mektupları okuduklarında inanın gözyaşlarıma hakim olamadık. Küçük kardeşle-rimin duygu yüklü birer mektup yazmaları onlara kazandırdığımız vatan, bayrak sevgisinin de en güzel örneğini oluşturmuş, ben kendilerini kutluyorum." diyerek sözlerine ekledi. Haber : Süleyman Özaydın



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli