Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyaslı karateciler Avrupa arenasına çıkıyor

Manyaslı karateciler Avrupa arenasına çıkıyor

Manyaslı yıldız karateciler Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor.

Manyas`lı yıldız karateciler Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu Bursa Atatürk Kapalıspor salonunda yapılan 2. bölge seçmeleri müsabakalarında birer altın, gümüş ve bronz madalya alan Manyas`lı yıldız karateciler 2013 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyorlar. 
Karate Milli hakem ve antrenörü Ertan Tunç, Bursa`da Balıkesir ekibi olarak 19 kişi ile müsabakalara katıldıklarını, buradan 8 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya ile döndüklerini söyledi.
Tunç "Aralık ayında yapılacak olan Yıldızlar, Ümitler ve Gençler Türkiye Şampiyonası öncesi Bursa`da yapılan 2. bölge seçmeleri sonrası ülke genelinde altı bölge belirlenecek ve yapılacak müsabakalar ile bölge sayısı üçe inecek. Balıkesir olarak bizde tüm hazırlık kamplarına katılıyoruz. Türkiye Şampiyonasında en iyi dereceyi elde edip Avrupa şampiyonasına katılmayı amaçlıyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bursa`da yapılan seçmelerde Balıkesir karate takımında Manyas`ı temsil eden Emrehan Egen (altın), Ayten Esra Sevimli (Gümüş) ve Öykü Yıldırım (bronz) madalya alarak ileriye dönük ümitlerimizi güçlendirmişlerdir." dedi.
Manyas İlçe Spor Müdür Vekili Kudret Egen, Manyas`lı yıldız karatecileri çalışma esnasında ziyaret ederek antrenörleri Ertan Tunç ile birlikte kutladı ve başarı dileklerini iletti.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli