Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyas´ta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Manyas´ta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

30 Ağustos Zaferi´nin 97. yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Manyas İlçesi´nde de kutlama töreni düzenlendi.

30 Ağustos Zaferi´nin 97. yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Manyas İlçesi´nde de kutlama töreni düzenlendi.
Büyük Zafer´in 97. yıldönümünü kutlamaları Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya´nın makamında tebrikleri kabulüyle başladı.
Tebrik kabulü sona erdikten sonra, tören Atatürk Anıtı´na çelenk sunma ile devam etti.
Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Tancan Barçin, Atatürk Anıtına çelenk sunduktan sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mız okundu.
Kaymakam Muhammed Kaya ve Belediye Başkanı Tancan Barçin halkın, öğrencilerin ve protokolün bayramını kutladıktan sonra, günün anlam ve önemi hakkındaki konuşma Manyas İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Erdinç Boztepe tarafından yapıldı.
Jandarma Üsteğmen Erdinç Boztepe, konuşmasında "Bugün gerek yurt içi ve gerek yurt dışında yaptığı örnek çalışmalar, vatanına duyduğu sadakat milletine bağlılığı ile önemli bir kuruluş haline gelen Türk Silahlı Kuvvetlerimiz zaferlerle dolu 2225 yıllık şanlı mazisinden ve yüce milletin sevgisinden ve desteğinden aldığı güçle bir ordu olmak kendisine verilen her türlü görevi başarıyla yerine getirebilmek için azim, inanç ve kararlılıkla çalışmalarına devam etmektedir." İfadelerine yer verdi.
Son olarak öğrencilerin şiirlerini okuması ve bayram tebrikleri yapıldı.
Manyas Cumhuriyet Savcısı Burak Anıl Akyüz, Emniyet Amiri Enes Dündar, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı kutlamalar, aynı günün akşamı Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit aileleri ve gaziler ile birlikte yemekli programla devam edecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli