Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Manyas´ta öksüz ve yetim çocuklar için çalışma başlatıldı

Manyas´ta öksüz ve yetim çocuklar için çalışma başlatıldı

Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk, ilçe genelinde eğitim gören öksüz ve yetim 44 çocuğa birer mektup yazarak, onlara hayallerini ve isteklerini sordu.

Mektuplara gelen duygu yüklü cevaplar Kaymakam Öztürk´ü çok duygulandırdı.
Mektupları tek, tek okuyan Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk, mektubun sonlarında çocukların isteklerinin bir listesini çıkarttı.
Çocukların maddi değeri çok büyük bir istekleri olmadığını vurgulayan Kaymakam Öztürk, isteklerin bir kısmını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile karşılamayı, geri kalan kısmını ise ilçede ki hayırsever kişilerin destekleriyle karşılanması için çalışma başlatacağını söyledi.
Öksüz ve yetim çocuklarına destek olabilmek adına hazırlanacak projede hayırsever vatandaşların yer almalarını sağlamak için kendilerini ziyaret edip, düşüncelerini öğrendiğini belirten Kaymakam Öztürk, ?Hayırseverlerin bu projeye gerekli desteği vermelerini açıklamaları bizleri sevindirdi. Öksüz ve yetim öğrencilerimizin isteklerinin karşılanması ve sonrasında onların bu hayallerinin gerçeğe dönüşeceği gün hediyeleri kendilerine verilecek.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli