Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Manyas’ta 23 Nisan  coşkuyla kutlandı

Manyas İlçesi’nde 23-Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Manyas’ta saat 13.oo'te Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek'in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması daha sonra İstiklal İlkokulu’nun bahçesinde devam etti. 
Susurluk Kaymakamı ve Manyas Kaymakam Vekili Muammer Köken ile Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin'in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamaları ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Atatürk Ortaokulu Müdürü Erdal Daban, "Türk Milletinin yarınları da en güzel şekilde görebilmesi için yarınların teminatı geleceğimizin garantisi olan Türk çocuklarına Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulduğu günü bayram olarak hediye etmiştir." dedi. 
Konuşma sonrası öğrenciler şiirlerini okurken, Nene Hatun Anaokulu ve İstiklal anaokulu ile İlkokulu öğrencilerinin yanı sıra İstiklal İlkokulu özel sınıfından iki öğrenci folklor gösterilerini sundular. 
Program kapsamında en çok kitap okuyan 15 öğrenciye sembolik olarak bisikletlerinin teslimi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu düzenlenen yarışmalar da dereceye giren öğrencilere armağanların verilmesiyle program sona erdi. Programa kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Manyas’ Nisan coşkuyla kutlandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı