Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manyas'ta kaybolan yaşlı kadın bulundu

Manyas

Manyas İlçesi Süleymanlar kırsal Mahallesi’nde kaybolan yaşlı kadın arama kurtarma ekiplerinin aramaları sonrası bulundu.

Manyas İlçesi Süleymanlar kırsal Mahallesi’nde kaybolan yaşlı kadın arama kurtarma ekiplerinin aramaları sonrası bulundu. 
Manyas İlçesi’ne bağlı Süleymanlı kırsal Mahallesi’nde sabah saatlerinde kimseye haber vermeden evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 63 yaşında iki çocuk annesi Nevriye Tunca'nın ailesi jandarmaya haber verdi. Arama çalışmalarına AFAD, Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, itfaiye ekipleri çevrede dron uçurarak geniş çaplı arama başlattı. Psikolojik tedavi gören yaşlı kadının mahallede bulunan güvenlik kameralarından sabahın çok erken saatlerinde Süleymanlı Mahallesi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan ve kadının da kendi mahallesi olan Dura Mahallesi yönüne gittiği görüldü. Mahalle Muhtarı tarafından ekiplere iletilince aramalar bu yönde yoğunlaştı. Dura Mahallesi'nde arazide koyunlarını otlatan Önder Keleş, Nevriye Tunca'yı Dura Mahallesi'nde bulunan aile yakınlarına ait arazide görerek Süleymanlı Mahalle Muhtarına haber verdi. Bölgeye giden jandarma ekipleri tarafından arazide bulunan yaşlı kadın, ailesine teslim edildi. Yaşlı kadının ailesi arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür ederek, büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Manyas' kaybolan yaşlı kadın bulundu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı