Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manyas’ta MHP rüzgarı esti

Manyas’ta MHP rüzgarı esti

MHP Balıkesir 2. ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, Manyas’ın kırsal Mahallelerini ziyaret etti.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Vekil adayı Harun Algül, “Bizlere destek verin, Güney Marmaray’ı Mecliste vekilsiz bırakmayın” dedi. MHP Balıkesir 2.ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül seçim çalışmaları kapsamında Manyas’ın kırsal Mahallelerini ziyaret etti. Manyas çalışmasına Erdek’ten de destek geldi. Ve MHP Balıkesir 4. cü sıra Milletvekili aadayı Abdullah Sarbay, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın ve  beraberindeki parti yöneticileri, Muhtarlar ve genç ülkücüler, Manyas’a bağlı Kızıksa, Bölceağaç, Salur, Hamamlı, Şevketiye, Akçaova ve Kocagöl kırsal mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Harun Algül ve MHP ekibi, geçmiş bayramları kutladı, belde problemlerini dinledi ve istişarelerde bulundu. 
Ziyaretlerde vatandaşlara seslenen MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül, ” Artık seçim sathına yaklaştık. Erdek adayımız Abdullah Sarbay kardeşimle kendimizi tanıtmak için yollara düştük. İnşallah bu görev bize nasip olursa Bandırma, Manyas, Erdek, Gönen ve tüm Güney Marmara’ya hizmet etmek istiyoruz. Bölgemizi Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sizlerden tek isteğimiz Güney Marmara’yı Ankara Mecliste vekilsiz bırakmayın bize destek verin” diye konuştu. 
MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay’da yaptığı konuşmada vatandaşlardan destek isteyerek, ”Biz Harun beyle bölgemizin adayıyız. Daha önce Güney Marmara için böyle bir çalışma yani sıralama olmamış. Bu seçimlerde bölgemizden biz görevlendirildik. Biz bu bölge insanıyız, içinizden biriyiz. Benimde sizlerden ricam, bize destek olun ve bölgemizi mecliste vekilsiz bırakmayın” dedi. 
MHP’nin tam bir gövde gösterisine dönen ve büyük bir coşku ile gerçekleşen Manyas kırsal mahalleleri gezilerinde büyük ilgi gören ve destek sözü alan Vekil adayları Algül ve Sarbay, Manyas gezisinden mutlu döndüler.           Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: Manyas’ rüzgarı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı