Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Manyas’ta Öğrencilere ordatasyon eğitimi verildi

Manyas’ta Öğrencilere ordatasyon eğitimi  verildi

Manyas ilçesi Meslek Yüksek Okuluna bu yıl kayıt yaptırarak öğrenim gören öğrencilerine  ordatasyon (kılavuzluk)eğitimi verildi.

Manyas ilçesi Meslek Yüksek Okuluna bu yıl kayıt yaptırarak öğrenim gören öğrencilerine  ordatasyon (kılavuzluk)eğitimi verildi. 
    Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine bağlı Manyas Meslek Yüksek Okulunun düzenlediği Manyas Belediye Atatürk Kültür Merkezinde ordatasyon eğitiminin moderatörlüğünü Manyas MYO Müdürü Doç. Dr. Ufuk Bingöl yaparken, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Celalettin Yanık yaptığı konuşma da 2015 yılında açılan Manyas MYO’nun ilk yıl 300 öğrenciye sahip olduğunu bugün ise bu rakamın 1300’lere ulaştığını söylerken “Manyas ‘ta ki programlarımız gerçekten ülkemiz de istihdama açık alanlar, bu yönden öğrencilerimiz çok şanslılar, biz üniversite olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz ve 3+1 uygulaması ile üç dönem ders bir dönem ise öğrencilerimizin istedikleri yerde staj eğitimi uygulaması başlattık. İki yıl pandemi nedeniyle sizlerden uzak kaldık, şimdi bir aradayız. Etkileşime çok önem verin, göz göze gelin ki! Daha iyi dersleri anlamanız kolaylaşacaktır. “ dedi. Öğretim Görevlisi Dr. Emrah Utku Gökçe ise ERASMUS konusunu işledi. İkinci oturumun ise moderatörlüğünü MYO Müdürü Yardımcısı Meral Sabancı yaparken, oturumun konukları İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Kudret Eğen, Emniyet Amir Vekili Burak Karaca, İlçe Jandarma Karakol  Komutan Vekili Asb.Üst.Ççvş Tolga Tunç ile İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zeynep Çolak oldu. Konuşmacılar ilçenin sosyal, güvenlik ve sağlık konularında soru cevap şeklinde bilgilendirme yaptılar.
Haber : Taygun Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı