Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marangozlar Sitesi örnek proje olacak

Marangozlar Sitesi örnek proje olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un girişimleri ile kurulan S.S. Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından devlet desteği ile Organize Sanayi Bölgesi´ne inşa edilecek olan Marangozlar Sitesi için müteahhit

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un girişimleri ile kurulan S.S. Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından devlet desteği ile Organize Sanayi Bölgesi´ne inşa edilecek olan Marangozlar Sitesi için müteahhit firma ile imzalar atıldı.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kredilendirilen Türkiye´de ilk Küçük Sanayi Sitesi olma özelliği taşıyan yeni Marangozlar Sitesi´nin imza töreni Balıkesir Sanayi Odası Toplantı Salonu´nda düzenlendi.
İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, imza törenlerinin ekonominin büyümesi, ekmeğin artması ve iş ve aşın büyümesi anlamına geldiğini söyledi.
S.S. Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Kamil Güler´de bir konuşma yaparak tarihi bir güne tanıklık ettiklerini söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´unda konuşma yaptığı törende, Balıkesir´in imar planlarını yaparken, Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitelerini yan yana planladıklarını söyledi.
Organize Sanayi Bölgesi yanında 1550 dönümlük bir alana Küçük Sanayi Sitesi inşa etmek için çalışmalara da başladıklarını belirten Başkan Uğur, ?Yeni bir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini kurduk. Aynı bu modelle bizim esnafımıza uygun büyüklük, yükseklikte uygun bir sanayi sitesi daha geliyor. İstiyoruz ki Organize Sanayiler ile Küçük Sanayi Sitelerine birbirine yardımcı üretimde olsun. İnşallah bunların hepsini burada toplayacağız. Organize Sanayi Bölgesi´nde daha 1000 istihdam sağlanacak. En kısa zamanda bunlar bitmiş olacak.? dedi.
Son olarak ise Vali Ersin Yazıcı bir konuşma yaparak, yeni bir yatırım için daha bir araya geldiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı. Müteahhit firma sahibi Çiftçi, sitenin bir yıl içinde tamamlanacağını açıkladı. Törende kooperatif üyesi marangozlarda yer aldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false