Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Marmara Adasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Marmara Adasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde kadınları günü kutlanıp, daha önceden hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde kadınları günü kutlanıp, daha önceden hazırlanan hediyeler takdim edildi.   

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, beraberinde AK Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, AK Parti İlçe Kolları Kadın Başkanı ve belediye meclis üyesi Gül Ağaoğlu ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde kadınları günü kutlanıp, daha önceden hazırlanan hediyeler takdim edildi.   

8 Mart hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Aksoy ?Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti´nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alanda ki etkinlikleri her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım. Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.
Ayrıca Saraylar´dan Çınarlı´ya Asmalı´dan Yiğitler´e tüm kadınlarımıza ulaşmaya çalışan kadın personellerimize ve AK Parti Kadın Kollarına teşekkürlerimi sunuyor onlarında gününü kutluyorum? dedi.

Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu