Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Marmara Adası´nı kar ve fırtına vurdu

Marmara Adası´nı kar ve fırtına vurdu

Güney Marmara Bölgesi´ni etkisi altına alan yoğun kar yağışından Marmara Adası´da nasibini aldı.

Güney Marmara Bölgesi´ni etkisi altına alan yoğun kar yağışından Marmara Adası´da nasibini aldı.
Marmara Adası´nda etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle gemi seferleri Cumartesi günü iptal edildi. Olumsuz hava koşullarının Pazar günü normale dönmesini takiben gemi seferlerine dün yeniden başlandı.
Marmara Adası kırsal mahallelerinden Saraylar, Çınarlı ve Topağaç Mahallelerinde kar ve buzlanma nedeniyle karayolu Cumartesi gecesi araç trafiğine kapandı.
Kapanan yolları açmak için Marmara Belediyesi´ne bağlı fen işleri ekipleri iş makineleri eşliğinde seferber olurken, ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından kapanan yollar ulaşıma yeniden açıldı. 

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Marmara-Saraylar arası karayolunda belediye ekiplerimiz yol açma çalışmalarına hızla devam ediyor. Bugün ekiplerimiz kırsal mahallelerimize ulaşarak vatandaşlarımıza ekmek ve gıda tedarikinde bulunmuştur. Merkez ve kırsal mahallelerimizin yollarını açık tutmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" diyerek, yol çalışmalarında destek sağlayan herkese teşekkür etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Marmara Adası fırtına vurdu
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli