Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara Belediyesi´ne iş makinası hibe edildi

Marmara Belediyesi´ne iş makinası hibe edildi

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Türkiye Belediyeler Birliğinden belediyeye iş makinası hibe edildiğini söyledi.

Başkan Aksoy, basına yaptığı açıklamada, Ankara´da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldığını ve meclis kararıyla Marmara Belediyesi´ne hibe edilen iş makinasının anahtarlarını Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş´tan aldığını söyledi.
Marmara halkına verdikleri hizmet sözünü her anlamda yerine getirmeye devam ettiklerinin altını çizen Başkan Aksoy, şunları kaydetti: ?İş makinası talebimizi esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş´a tüm Marmara halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Marmara Belediyesi´nin sorumluluk alanlarında iş makinelerine çok ihtiyaç duyuluyor. Bize hibe edilen 1 adet Hidromek hmk 102 Alphan serisi iş makinasını belediye bütçemizle almaya kalksak çok ciddi meblağlar tutuyor. Bir şekilde hem bütçemizi zora sokmadan hem de adalarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızda her daim Türkiye Belediyeler Birliği´nin desteklerini yanımızda görmekten mutluyuz."
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli