Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Marmara Bölgesi asayişi masaya yatırıldı

Marmara Bölgesi asayişi masaya yatırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında video konferans yöntemiyle emniyet ve asayiş toplantısı yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında video konferans yöntemiyle emniyet ve asayiş toplantısı yapıldı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun video konferans sistemi ile gerçekleştirdiği Marmara Bölgesi Valiler toplantısına katıldı.
Video konferans sistemi üzerinden yapılan toplantıda, genel güvenlik ve korona virüs tedbirleri ele alındı.
Video konferans yöntemiyle Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova illerine bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu illerin valisi, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı ve İl Göç Müdürleriyle görüştü.
Toplantıda; güvenlik ve asayişe ilişkin hususlar, uyuşturucu ile mücadele, karayolu trafik güvenliğine ilişkin alınması gereken tedbirler, trafik denetimleri, yaya öncelikli trafik, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirler ve illerde valilerin yapması gerekenler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıya Balıkesir´den Vali Ersin Yazıcı´nın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı S.G. Binbaşı Sadun Özdemir, İl Göç İdaresi Müdür V. Tolga Serbest katıldı. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli