Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Marmara ve Avşa´ya çim saha kazandırılacak

Marmara ve Avşa´ya çim saha kazandırılacak

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Belediyespor´un üstün başarısının ardından yaptığı girişimler neticesinde adalara çim saha kazandırma için çalışma başlattı.

Yaygın basında sık sık yer alan şikayetlere son vermek için kolları sıvayan Başkan Aksoy, uzun yıllardır tüm maçlarını deplasmanda oynayan Avşa ve Marmara Belediyespor´un maçlarını artık kendi sahasında oynayacağı müjdesini verdi.
Başkan Aksoy, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı ve Kasım Bostan´ın girişimleriyle Gençlik Spor İl Müdürlüğü´nün yazışmaları doğrultusunda Spor Toto Genel Müdürlüğü´nden talep edilen sentetik çim sahanın Avşa Mahallesindeki mevcut sahanın yenilenmesi kararı ile sonuçlandığını söyledi.
Balıkesir 2. Amatör kümeden 1. Amatöre, 1. Amatörden Süper Amatöre doğru bir başarı hikayesi yakalayan Marmara Belediyespor 2 sezonda tek mağlubiyet aldı ve sadece iki ligin değil gönüllerin şampiyonu oldu.
Şampiyonluk yemeğinde adalara çim saha müjdesini sporcu gençlere veren Başkan Aksoy, ?Takım ruhu taşıyan gençlerimiz gelecek nesildeki gençlerimize bu sahayı armağan etti diyebiliriz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.´´ dedi.
Şampiyonluk yemeğinde Marmara Belediyespor Kulüp Başkanı Gazi Birinci tarafından Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve fahri başkan Cemil Dalkıran´a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Şampiyonluk yemeği, sporcu gençlerin birlik ve beraberlik içinde kutlaması ile devam etti.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli