Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara Adalar Belediyesi 1 yaşında

Marmara Adalar Belediyesi 1 yaşında

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, personeli ile birlikte Marmara Adalar Belediye Başkanlığı'nın kuru luşunun 1. yılını kutladı.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, personeli ile birlikte Marmara Adalar Belediye Başkanlığı’nın kuru luşunun 1. yılını kutladı.
30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde Balıkesir’in Büyük şehir olmasıyla birlikte Marmara Adasında bulunan Marmara İlçe Belediyesi, Saraylar Belde Belediyesi ile yine Türkeli Adasında bulunan Avşa Belde Belediyesi kapatılarak, kapatılan her üç belediye Marmara Adalar Belediye Başkanlığı’na dönüştü. 

Marmara İlçesi, Saraylar ve Avşa Belde Belediye Başkanlıklarının tek çatı altında toplanarak Marmara Adalar Belediye Başkanlığı’na dönüşmesinin 1. yıldönümü Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve belediye personelinin birlikteliğinde kutlandı.
Marmara Adalar Belediyesi personelinin organize ettiği kutlama töreninde duygularını dile getiren Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara`nın geçmişinden gelen değerlerini koruyarak, bölgeyi yarınlara taşımak ve gelecek nesillere gururla teslim etmek istediklerini söyledi.
Marmara Adalar Belediye Başkanı olarak başlattığı çalışmaları günü kurtarmaya yönelik değil, geleceği düşünen bir anlayışa sahip olarak yapma gayreti gösterdiklerini belirten Aksoy, bugüne kadar ayrım yapmadan herkese hizmet ettiklerini, belediye kapısını her kesimden ve her yaştan insana açık tuttuklarını kaydetti.
Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkımızın ihtiyaçlarını dikkate aldık. Marmara`nın tüm kurum ve kuruluşlarıyla ortak hareket ettik. Yaptığımız işbirliğinden ortaya çıkacak gücün Marmara`ya çok şeyler kazandıracağına inanıyorum. Bizler yola çıkarken, örnek bir belediyecilik anlayışı için kolları sıvadık. Tüm birimlerimizin dikkat ve titizlikle yerine getirdiği gayretli çalışmalar belediyemiz içinde oluşturduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma sonucudur. Aynı hedefe kilitlenerek halkımızın da desteğiyle Marmara için aşkla yola devam etmeye kararlıyız.”
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false