Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara Belediyesinden eğitime destek

Marmara Belediyesinden eğitime destek

Marmara Belediye Başkanlığı, Saraylar Mahallesinde bulunan ilköğretim okullarda eğitimlerini sürdüren 493 öğrenciye kitap desteği verdi.

Marmara Belediye Başkanlığı, Saraylar Mahallesinde bulunan ilköğretim okullarda eğitimlerini sürdüren 493 öğrenciye kitap desteği verdi. Mahalledeki özel eğitim sınıfında eğitim gören öğrenciler için de destekleyici materyaller dağıtıldı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçemiz Saraylar Mahallesindeki eğitim kurumlarında eğitim gören ilköğretim öğrencilerine okuma setleri ve soru bankaları dağıttık.

Özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencilerimiz içinde destekleyici materyaller dağıttık. Yerel yönetim olarak eğitime ve eğitim kurumlarının rehabilitasyonuna büyük önem veriyoruz” dedi.
Aksoy “Çocuklarımızı, kardeşlerimizi en iyi şekilde eğitmek, onları geleceğe taşımak güzel bir yarın hazırlamak durumundayız. Öğrencilerimizi donanımlı şekilde yetiştirmek vatanını ve milletini seven bireyler haline getirmek en temel görevimiz. Dolayısıyla iyi bir şekilde yetiştirdiğimiz gençlerle, ülkemizin geleceğini ileri seviyeye taşımak boynumuzun borcudur.” şeklinde konuştu. (B. İlkhaber)



olcay salt
5.11.2014 13:24:42
EĞİTİME HİZMETİNİZDEN DOLAYI TEBRİKLERİMİZİ SUNARIZ;EGOMUZ.COM/FACEBOOK-EGOMUZ+AMATÖR DENİZCİLER BARINAK DERNEĞİ

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli