Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Marmara Gençlik Kulübü hedefini belirledi

Marmara Gençlik Kulübü hedefini belirledi

Bandırmaspor’a oyuncu yetiştirmek

Bandırma’da, Marmara Gençlik Spor Kulübü sporcuları ve futbol okulu çalışmalarını sürdürüyor.
Başkanlığını Hasan Basri Şenyaz’ın, Onursal Başkanlığını Mustafa Tansever’in yaptığı futbol okulunun çalışmaları, antrenörleri Mümtaz Kaya’nın gözetiminde, İhsaniye Mahallesi’ndeki “Panormos Halı Saha Tesisleri”nde sürüyor.
20 Kasım 2020’den beri çalışmalarını sürdürdüklerini belirten antrenör Mümtaz Kaya, “Kulübümüz federe oldu. Halen lisanslı 32 çocuğumuz var. Bandırma, Gönen ve Erdek’ten toplam oyuncu sayımız 70 civarında. Bu yıl, U-11 ve U-12 liglerinde mücadele edeceğiz. Her yıl, buna yeni kategoriler etkileyeceğiz” dedi. Çalışmalarını aralıksız olarak, 12 ay cumartesi ve pazar günleri, saat 10.00-14.00 arasında sürdürdüklerini vurgulayan Kaya, şu değerlendirmede bulundu:
“Öncelikli amacımız ahlaklı, sağlıklı bireyler yetiştirmek, her çocuğumuzun kalbine dokunarak onların mutlu olmalarını sağlamaktır. Tabii ki, biz yetiştirici bir kulüp olmak istiyoruz. Asıl hedefimiz ise Bandırma’nın bir markası olan Bandırmaspor’a oyuncu yetiştirmektir. Bölgemizde spora ve futbola yönelen her çocuğumuzun hedefi Bandırmaspor formasını giymek olmalıdır.”
Mümtaz Kaya, önceki yıllarda Ağrıspor ve Doğu Beyazıtspor’da profesyonel olarak futbol oynamış, Faruk Ahlatlı döneminde, Bandırmaspor’un alt yapısında da antrenörlük yapmıştı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı