Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Marmara OSB Başkanı Çay’dan üniversitede iftar yemeği

Marmara OSB Başkanı Çay’dan üniversitede iftar yemeği

Marmara Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sül

Marmara Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Marmara OSB Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
İftarda ilk konuşmayı Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir yaptı. Özdemir, Ramazan ayının birlik-beraberlik ayı olduğuna dikkati çekerek, üniversitelerinde iftar yemeği verenlere teşekkür ederek, “Bu akşam da Marmara OSB Başkanı Sadettin Çay Bey, iftar vermektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin güzel hizmetlere imza attığına işaret ederek şunları söyledi:
“Üniversitemizin, bundan sonra da yeni bilimsel ve akademik hizmetleri gerçekleştireceğine inanıyorum. Üniversitemizde okuyan öğrencilerimize seslenmek isterim. Üniversiteyi sadece diploma alınacak yerler olarak görmeyin. Kendinizi çok iyi yetiştirin. Ufku açık gençler olarak kendinize, ailenize ve milletimize yararlı olmayı hedef edinin. Ramazan ayının ortasındayız. Bizler de öğrenciyken, bu çeşit iftarlar çok kıymetliydi. Öğrencilere bu çeşit destekler çok değerlidir. Bu anlamda bizler de, bu iftar yemeğinde aranızda olmak istedik. Bu akşam iftar yemeği veren Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay’a, üniversitede iftar veren diğer iş adamlarına ve üniversitemizin Rektörüne çok teşekkür ediyorum. Üniversitemizin başarılarının da sürmesini diliyorum.”
Marmara Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Çay da, iftar yemeğine katılanlara teşekkür edip, öğrencilere başarılar diledi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı