Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Marmara ve Bandırmasporun eski futbolcusu Özkan Kıvanç: Biz, yokluklar içinde futbol oynadık

Marmara ve Bandırmasporun eski futbolcusu Özkan Kıvanç: Biz, yokluklar içinde futbol oynadık

Bir dönemler Bandırmanın tanınmış amatör futbol takımlarından Marmaraspor, ardından da Bandırmasporun formasını giyen Özkan Kıvanç, Biz, yokluklar içinde futbol oynadık dedi.

Bir dönemler Bandırma`nın tanınmış amatör futbol takımlarından Marmaraspor, ardından da Bandırmaspor`un formasını giyen Özkan Kıvanç, "Biz, yokluklar içinde futbol oynadık" dedi.
1939 yılında Bandırma`da doğan, futbol oynadığı yıllarda "K. Özkan" veya "Bacak Özkan" olarak anılan, Özkan Kıvanç, " Eski yıllarda Bandırmalı futbolcular, mahalle ve sokak aralarında yetişiyordu.Bizim, amatör olarak futbol oynadığımız yıllar, futbolcular için yokluk dönemleriydi.Çivili kramponlarla ve memeli futbol topuyla oynardık" diye konuştu.
Kuruluşundan başlayarak, 1965-1970 yılları arasında Bandırmaspor forması altında da mücadele edip, solaçık ve soliç mevkilerinde forma giyen Kıvanç, en beğendiği Bandırmaspor Teknik Direktörünün Erdoğan Tokol olduğunu vurgularken,  son yıllarda bordo-beyazlı takımın maçlarını izlememesinin nedenini de, "Bandırmaspor yönetimleri, biz eski futbolculara hiçbir zaman sıcak yaklaşmadı. Benim, maça girecek param var, Allah`a şükür! Ancak gönül, yöneticiler tarafından maçlara davet edilmeyi bekliyor" diye açıkladı.
Fenerbahçe taraftarı olduğunu vurgulayan Kıvanç, Alex`in Fenerbahçe`den bağının koparılış şeklini de yanlış bulduğunu sözlerine ekledi. 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı