Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Marmarabirlik Başkanı Asa, gazetemizi ziyaret etti

Marmarabirlik Başkanı Asa, gazetemizi ziyaret etti

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, gazetemiz Yeni Erdek´i ziyaret etti.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, gazetemiz Yeni Erdek´i ziyaret etti.
Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa tarafından, gazetemize dün gerçekleşen ziyaretinde S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Ziyarette yaptığı konuşmada, gazetemizi yakından takip ettiğini söyleyen Asa "Erdek´in haberlerini Yeni Erdek Gazetesi´nden takip ediyorum. İzlediği yayın politikası nedeniyle tüm gazete çalışanlarını kutluyorum. 

Bazı gazetelerin sadece ideolojik düşünce ve baskılar sebebi ile Marmarabirlik haberlerine yer vermeyerek ortakların haber alma özgürlüğünü kısıtladığını belirten Asa, ?Bugüne kadar ortaklarımızın birlik faaliyetleri, çeşitli bilgilendirmeler ve Marmarabirlik haberlerini düzenli bir şekilde yayınlamanızdan dolayı Yeni Erdek Gazetesi´ni kutluyor basın hayatında başarılar diliyorum." Dedi.
Gazetemiz sahibi Mehmet Ertan´da ziyaretinden dolayı başkan Asa´ya teşekkür ederek, ?YENİ ERDEK Gazetesi olarak, haberde tarafsızlık ve derinliği, yorumda ise özgürlüğü hedef edindik. Kuruluşumuzdan bu yana basın meslek ilkelerini her konunun üzerinde tuttuk. Başta siyasi partiler olmak üzere herkese eşit uzaklıkta bir yayın politikasını ilke edindik. Asli görevimizin Erdek ve yöresinin mutluluğu için sorunlarının çözümüne yayın yoluyla katkı sağlamak olduğunu hiç unutmadık, unutmayacağız.? Dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli