Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Canbey, Milli Eğitim Bakanı ile görüştü

Canbey, Milli Eğitim Bakanı ile görüştü

Erdek´e Öğretmenevi yapımı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un masasında.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´u makamında ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Canbey, yaptığı görüşmede Erdek, Burhaniye ve Edremit ilçelerine yapılması planlanan öğretmenevi projeleri, İvrindi Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim ve Meslek Okulu yenileme projesi, Sındırgı ilçesinin eğitim konuları, Edremit Tasarım Beceri Atölyeleri ile Balıkesir´in eğitim konularında MEB Ziya Selçuk´tan destek istedi.
Bakan Selçuk´la yaptığı görüşmede ele alınan konuları kamuoyu ile paylaşan Milletvekili Canbey, Balıkesir´in eğitim konularını Bakan Selçuk´a ilettiğini söyledi.
Geçtiğimiz yıl Balıkesir´de yaşanan depremin ardından zarar gören eğitim kurumlarının yenilenmesi konularının takipçisi olduklarını kaydeden Milletvekili Canbey, devamında şunları dile getirdi: ?Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´u makamında ziyaret ederek Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerimize yapılması planlanan öğretmenevi projelerini, İvrindi Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim ve Meslek Okulu yenileme projesini, Sındırgı ilçemizin eğitim konularını, Edremit Tasarım Beceri Atölyeleri ile şehrimizin eğitim konularını görüştük. Bakan Selçuk´un şehrimize verdiği destekler için teşekkür ediyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli