Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Marmarabirlik tek ses tek yürek

Marmarabirlik tek ses tek yürek

Marmarabirlik´e bağlı 8 Kooperatifin buluşma adresi Erdek oldu.

Marmarabirlik´e bağlı 8 Kooperatifin buluşma adresi Erdek oldu. Kooperatif Başkanlığına yeniden seçilen  Abdullah Şenol ve ekibine  kutlama ziyaretine  Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ile  diğer Kooperatif  Başkan ve Yöneticileri katıldı.  Bu önemli buluşmada birlik beraberlik mesajı veren  Başkan Asa, ?Artık susmayacağız. Erdekli zeytin üreticilerimiz her şeyi bilecekler. Bundan sonra sahalardayız? dedi. 

Marmarabirlik´e bağlı 8 kooperatifin Erdek buluşmasına birlik beraberlik mesajları damga vurdu. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa,Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer 8 Kooperatifin Başkan ve yöneticileri, Erdek Kooperatif Başkanlığına tekrar seçilen Abdullah Şenol ve ekibine kutlama ziyaretinde bulundu.
Gemlik, Mudanya, İznik, Orhangazi, Mürefte, Edincik ve Marmara Adası Kooperatif Başkan ve yöneticilerinin katıldığı hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Şenol, ?Kooperatif ve Marmarabirlik´te çeşitli kademelerde görev yaptım. Marmarabirlik´in geçmişi ile bu gününü mukayese edecek olursak çok büyük gelişmeler var. Geçmişte ürün bedelleri ödenemezken şimdi 352 milyon lira, 1 TL kredi kullanmadan ödenmektedir. Gelinen nokta budur. 17 Şubat´ta yapılan seçimlerde bizleri göreve getiren Erdekli zeytin üreticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra hem kooperatiflerle hem de Marmarabirlik´le ilişkilerimizi daha da güçlendirerek üreticilerimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz? diye konuştu.
Bu büyük buluşmada Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa mavi rengin uğurlu bir renk olduğunu bildirerek günün anısına Başkan Şenol´a İznik çinisinden mavi bir tablo, mavi atkı ve kravat hediye etti. Erdek seçimiyle ilgili yaptığı değerlendirmede önemli mesajlar veren Hidamet Asa, 17 Şubat´ın bir dönüm noktası olduğunu, kooperatif ve Birliğin geleceğini ilgilendirdiğini, uzun yıllar akıllarda kalacak olup unutulmayacağını ifade etti.
Başkan Asa sözlerini şöyle sürdürdü: ?Marmarabirlik´e bağlı bütün Kooperatiflerimizin Başkan ve yöneticileri burada. Bu da çok büyük bir mesaj. Bütün kooperatifler olarak biriz birlikteyiz. Erdek kooperatifinin de yanındayız. Bugüne kadar geçmişle ilgili hiç konuşmadık, sustuk. Bundan sonra susmayacağız. Erdekli zeytin üreticilerimiz her şeyi bilecekler. Bundan sonra sahalardayız. Erdek köy ve mahallelerini gezerek gerçekleri üreticilerimize anlatacağız. Bazı şahıslar Erdek kooperatifine çok büyük zarar verdiler. Bununla da kalmadılar. Hem Marmarabirlik´e hem de yakın çevrelerine de büyük zarar verdiler. Bunların sorumlusunu da Erdek halkı çok iyi biliyor. İşte o kişilere Erdek halkı öyle bir cevap verdi ki, bu dersi asla unutmayacaktır.?
Dört yıl önce şahsına yapılan hakareti ve saygısızlığı asla unutmadığını da vurgulayan Hidamet Asa, ?Kendini bilmez densizler, seçimlerden sonra resmimi kullanarak fotoshop ile boynuma sarı atkı doladılar. Erdekli ortaklarımız iftira atanlara güzel bir ders verdi.? dedi. Asa, ?Sözüm o kişilere, atkı öyle dolanmaz böyle dolanır? diyerek, boynuna mavi atkıyı taktı. Haber : Tuncay Ertan



gürcan yayıkçı
28.02.2019 13:24:15
Erdek halkı her şeyi çok iyi bilecek kültürlü insanlardır. Kooperatifi kim iyi yönetecekse oyunu ona verir. Başarılar dilerim tüm yöneticilere

Anahtar Kelimeler: Marmarabirlik yürek
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı