Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Marmarabirlik konutlarının geçici kabulü yapılıyor

Marmarabirlik konutlarının geçici kabulü yapılıyor

Marmarabirli-kebağlı Erdekteki konut ve dükkanların yapım işi tamamlandı. Mülkiyeti Marmarabirli-kebağlı, ilçemiz Hükümet Caddesi üzerinde bulunan arsanın kat karşılığı yapımını üstlenen şirket yapım işini tamamladı.

Marmarabirlik`e bağlı Erdek`teki konut ve dükkanların yapım işi tamamlandı.
Mülkiyeti Marmarabirlik`e bağlı, ilçemiz Hükümet Caddesi üzerinde bulunan arsanın kat karşılığı yapımını üstlenen şirket yapım işini tamamladı.
Erdek Hükümet Caddesi üzerinde, mülkiyeti Marmarabirlik`e ait arsa üzerinde konut ve dükkan yapılmak üzere, 2008 yılında çıkarılan inşaat yapım işi ihalesini üstlenen Merkezi Bandırma`da Zümra Halı-Züccaciye-İnş.-Mobilya-Day. Tük. Mlz.- Mefruşat-Gıda İthalat İhracat San. Ve Ltd. Şirketi`nin yapım işini sözleşmeden 1 yıl önce tamamladığı vurgulandı.
Yetkililerden edinilen bilgiye göre; Erdek Kat Karşılığı Marmarabirlik konut ve işyeri inşaatının yapım işini üstlenen şirketle sözleşme 15 Ekim 2008`de imzalandı, 29 Aralık 2008`de yer teslimi yapıldı, 30 Ekim 2009`da yapım işine başlandı.
Yaklaşık 60 daire ile 2 dükkanın yapıldığı inşaatın geçici kabulü 27 Aralık Pazartesi günü gerçekleşiyor.
Dokuz kişiden oluşan Geçici Kabul Heyeti`nde, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Aksay, Marmarabirlik Denetim Kurulu Üyesi Kemal Dinç ile üst düzey 7 teknik personelin bulunduğunu işaret eden yetkililer, Erdek Kat Karşılığı Marmarabirlik Konut ve İşyeri İnşaatı olarak isimli yapıda, Marmarabirlik`e 1 dükkan ile 20 konut tahsis edildiğini hatırlatıp, 27 Aralık Pazartesi günü söz konusu yapıda geçici kabul heyetince inceleme, araştırma yapıldıktan sonra uygun görüldüğü takdirde geçici kabulünün yapılacağı, kesin kabulün ise 1 yıl sonra gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Geçici kabul çalışmalarını, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa`nın da bizzat takip edeceği açıklandı.
Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli