Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmarabirlik konutlarının geçici kabulü tamam

Marmarabirlik konutlarının geçici kabulü tamam

Mülkiyeti Marmarabirli-keait ilçemiz Yalı Mahallesi Hükümet Caddesinde bulunan arsa üzerine inşa edilen Marmarabirlik konutlarının yapımı tamamlandı.

Mülkiyeti Marmarabirlik`e ait ilçemiz Yalı Mahallesi Hükümet Caddesinde bulunan arsa üzerine inşa edilen Marmarabirlik konutlarının yapımı tamamlandı.
Marmarabirlik tarafından kat karşılığı olarak ihaleye çıkarılan arsa üzerine inşa edilen toplam 60 daire ile 2 işyeri den oluşan konutların geçici kabulü yapıldı. Zümra Halı-Züccaciye-İnş.-Mobilya-Day. Tük. Mlz.- Mefruşat-Gıda İthalat İhracat San. Ve Ltd. Şirketi tarafından kat karşılığı yapılan konutların 40 tanesi ile bir işyeri yüklenici şirketin malı olurken, geriye kalan 20 daire ile bir işyerinin mülkiyeti ise Marmarabirlik`e ait.
Söz konusu inşaatı 2012 yılında bitirip teslim etmesi beklenen müteahhit firmanın, yapım işini sözleşmeye göre 1 yıl önce tamamladığını söyleyen Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri, Marmarabirlik Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen dokuz kişiden oluşan geçici kabul heyetinin biten inşaat mahallinde yaptıkları inceleme sonrasında, geçici kabulün yapıldığını duyurdu.
Birlik konutlarının kat karşılığı yapılması kaydıyla, "Erdek Kat Karşılığı Marmarabirlik Konut ve İşyeri inşaatı" olarak çıkarılan ihaleyi kazanan şirketin 30 Ekim 2009`de başladığı inşaatı sözleşmede belirtilen bitiş tarihinden 1 yıl önce tamamlamasının sevindirici olduğunu kaydeden yetkililer, şimdi sırada Marmarabirlik konutlarında, birliğe ait 20 daire ile bir işyerinin satışına geldiğini, satışa sunulacak daireler ve işyerinin satışıyla ilgili Marmarabirlik Yönetim Kurulu toplantısında alınacak karara göre hareket edileceği dile getirildi.
Haber : Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli