Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmarabirlik yeni ürünleriyle sahnede

Marmarabirlik yeni ürünleriyle sahnede

Gold ve Kuru Sele, 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarında… Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbulda düzenlenen Türkiyenin en büyük gıda fuarının açılışını yaptı, Marmarabirlikin standını ziyaret ederek, tuz oranı

Gold ve Kuru Sele, 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı`nda…
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul`da düzenlenen Türkiye`nin en büyük gıda fuarının açılışını yaptı, Marmarabirlik`in standını ziyaret ederek, tuz oranı yüzde 15`lerden 2.5`a düşürülen Gold ile geleneksel Kuru Sele ürünlerinin tadına baktı.
Ortadoğu`da Türkiye`ye yönelik sempatiyi Marmarabirlik lehine kullanmak amacıyla Suudi Arabistan`dan başlayarak tüm Körfez ülkelerine pazarlama atağına geçen Marmarabirlik, her türlü uluslararası tanıtım fırsatını değerlendiriyor. İstanbul CNR Expo`da bu yıl 19.`su düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı`nda katılan Marmarabirlik, ar-ge biriminin çalışmaları sonucunda tuz oranı yüzde 2.5`a düşürülen Gold ile geleneksel sele zeytini tadını arayanlara hitabeden Kuru Sele`nin tanıtımına ağırlık veriyor. Marmarabirlik, 100 metrekarelik standında diğer sofralık siyah, yeşil zeytin, ezme, zeytinyağı tanıtımlarını da yapıyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker de açılış kurdelesini kestikten sonra Marmarabirlik standını da ziyaret etti. Bakan Eker`i Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Asa, Bakan Eker`e yeni ürünleri tattırdı. Tuz oranı düşük Gold`u çok beğendiğini söyleyen Bakan Eker, başarılar diledi.
25 Eylül`e kadar açık kalacak fuar, gıda sektöründeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçilerle bir araya getirecek. Fuara yerli ve yabancı 300`ün üzerinde katılımcı ile Türkiye ve bölgeden 30 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli