Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Marmarabirlik yönetimi Bakan Canikli ile görüştü

Marmarabirlik yönetimi Bakan Canikli ile görüştü

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli'yi ziyaret ederek, ürün alımlarından satış rakamlarına, ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik'e ait bilgilendirmede bu

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli’yi ziyaret ederek, ürün alımlarından satış rakamlarına, ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik’e ait bilgilendirmede bulundu.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Bostancı, Kemal Dinç, Mustafa İlgen, Enis Edin ve Genel Müdür İbrahim Minareci de hazır bulundu.
Marmarabirlik heyeti olarak Bakan Canikli’ye yapılan ziyareti değerlendiren Başkan Asa, ziyarette ürün alımlarından satış rakamlarına ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi.
Başkan Asa ziyaretle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Marmarabirlik olarak Sayın Canikli’yi ziyaretimizde, kurumumuzun dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Sayın Bakanımıza Marmarabirlik’in ürün alımları, ürün satışları, ihracat ve yatırımları hakkında bilgi verdik. Marmarabirlik’in ürün bedellerini kendi öz kaynakları ile kredi kullanmadan ödeyen bir kurum haline geldiğini anlattık ve bugün itibariyle ulaştığımız noktanın memnuniyet verici olduğunu vurguladık. Ziyaretimizde, bir ilk olan zeytin atıklarından yılda 2 milyon kilovat saat elektrik üretecek yeni projemizden de söz ettik. Sayın Bakanımız da tesisi yerinde incelemek üzere Marmarabirlik’i ziyaret edeceklerini bildirdi.”
Asa, ziyarette ayrıca Bakan Canikli’ye, 11 Nisan 2013 tarihinde yürürlüğe giren 4572 sayılı Kanun kapsamındaki ana sözleşme değişikliğinin ardından, Birlik ve Kooperatiflerin uygulamada yaşadığı sıkıntıları yazılı olarak aktardıklarını kaydetti.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli