Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Marmarabirlik’te birlik beraberlik mesajları

Marmarabirlik’te birlik beraberlik mesajları

Marmarabirlik’te, 26 Mart 2022’de yapılacak olağan genel kurul öncesinde, Birlik’e bağlı 8 kooperatif, Erdek’ten birlik beraberlik mesajı verdi.

Marmarabirlik’te, 26 Mart 2022’de yapılacak olağan genel kurul öncesinde, Birlik’e bağlı 8 kooperatif, Erdek’ten birlik beraberlik mesajı verdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “Huzur ortamının sağlanması Marmarabirlik’te başarıyı getirmiştir” dedi.
Erdek Kooperatifinin ev sahipliği yaptığı buluşmaya, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yıldız, Osman Bostancı, Kemal Dinç, Mustafa İlgen ve Enis Edin, Gemlik Kooperatif Başkanı İbrahim Demir, Mudanya Kooperatif Başkanı Cüneyt Soylu, Erdek Kooperatif Başkanı Abdullah Şenol, Orhangazi Kooperatif Başkanı Remzi Bayram, İznik Kooperatif Başkanı Ali Bulut, Edincik Kooperatif Başkanı Mehmet Özçakır, Mürefte Kooperatif Başkanı Kahraman Koçer, Marmara Adası Kooperatif Başkanı Murat Yakut ve 8 Kooperatifin Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Hidamet Asa, “Kooperatiflerimize yaptığımız ziyaretler kapsamında Edincik ve Erdek kooperatiflerimizi ziyaret ettik. Gerçekleşen bu ziyaretler kooperatifler arasında ilişkileri güçlendirmekte, dayanışmayı artırmaktadır.                            

Marmarabirlik’te huzur ortamının sağlanması birlik beraberliğimizi güçlendirmektedir. Huzurun olmadığı yerde hizmet olmaz” diye konuştu.
Geçtiğimiz yıl ilk kez uygulamaya koydukları akaryakıt desteğinin bu yıl da süreceğini belirten Asa, “Ortaklarımızın merakla beklediği akaryakıt desteğine en kısa sürede başlanacaktır ” ifadelerini kullandı.
Kooperatif Başkanı Abdullah Şenol, “Erdek Kooperatifi olarak bütün kooperatiflerimizi Erdek’te ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen, “Marmarabirlik’in kurucu kooperatifleri arasında bulunan Erdek Kooperatifinin böyle önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapması bizi gururlandırmıştır. Başta Marmarabirlik yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, çok değerli kooperatif başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.
Biz, bir ve beraber oldukça Marmarabirlik büyümeye ve üreticilerine destek olmaya devam edecektir” diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı