Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Marmarabirlik, Yerel Zincirler Fuarı'nın gözdesiydi

Marmarabirlik, Yerel Zincirler Fuarı

Perakende sektörünün geleceğini şekillendiren Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2015 Konferansı ve Fuarı, 15-16 Nisan'da Teknoloji” konseptiyle Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Perakende sektörünün geleceğini şekillendiren Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2015 Konferansı ve Fuarı, 15-16 Nisan'da Teknoloji” konseptiyle Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.
Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi Marmarabirlik, bu yıl ikinci kez resmi sponsor olarak katıldığı fuarda, Pepee ambalajlı çocuk ürünleri ile büyük ilgi topladı.
Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 7. kez düzenlenen fuarda yeni ürünlerinin lansmanını yapan Marmarabirlik, cam, pet ve kuru sele ambalajlarının yanı sıra dökme zeytin stantlarıyla da dikkat çekti. Türkiye Perakendeciler Derneği Başkanı Mustafa Altunbilek ve Bursa Perakendeciler Derneği Başkanı Haşim Kılıç, Marmarabirlik standını ziyaret ederek yeni ürünleri inceledi. Stantta ziyaretçilere tadım yaptırılırken, Marmarabirlik'in Almanya, Hollanda ve İsveç bayileri ile ulusal zincir marketlerin temsilcileri de stant ziyaretçileri arasında yer aldı.
Marmarabirlik'in Pepee ve MB ürünleriyle dikkat çekti
Marmarabirlik Genel Müdürü İbrahim Minareci, perakende sektörünün önemli oyuncularını buluşturan fuarda, yeni ürünlerin lansmanını yaptıklarını belirterek, YZB, 81 ili aynı platformda buluşturması itibariyle önem verdiğimiz bir organizasyon. Dolayısıyla biz de başta Pepee temalı yeni ürünümüz olmak üzere yeni ambalajlarımızı burada tanıtıyoruz. Şimdiye kadar çok güzel geri dönüşler aldık. Yeni markamız MB ile ilgili tanıtım çalışmalarımızın da olumlu sonuçlar verdiğini görüyoruz. Bu yıl özellikle Avrupalı alım heyetleri ile ulusal büyük zincirler, hem MB markamıza hem de Pepee'li ürünlerimize büyük ilgi gösterdi. YZB 2015'i yeni iş bağlantıları kurarak verimli bir şekilde tamamladık” diye konuştu.
Marmarabirlik ürünleri yeni ambalajlarla fark yaratacak
Ülke genelinde Marmarabirlik markalı ürünlerin 45 bin, MB markalı ürünlerin de 14 bin satış noktasında yer aldığı bilgisi veren Minareci, Marmarabirlik'in 56 bayisi ile tüm Türkiye'ye ulaştığını kaydetti. Minareci, geçtiğimiz yıl Ambalajın Ay Yıldızları” yarışmasında Altın Ambalaj” ödülünü alan Marmarabirlik'in, Ar-Ge çalışmaları kapsamında, yeni ambalajlar geliştirmeye devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli