Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Marmara´da 23 Nisan coşkusu

Marmara´da 23 Nisan coşkusu

Marmara İlçesi´nde Kaymakamlık tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programı ile ev ev dolaşılarak çocuklara Türk bayrağı ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Marmara İlçesi´nde Kaymakamlık tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programı ile ev ev dolaşılarak çocuklara Türk bayrağı ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz, tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programı ile beraberindeki İlçe Emniyet Amiri Uğur Balcı, SYDV Müdürü Gaye Dedeleroğlu, emniyet ve jandarma personeli evleri dolaşarak çocuklara bayrak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde çocukların bayramını kutlayan Kaymakam Uğuz ?Yaşanan bu zor süreçte bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek bizleri mutlu etti.? diye konuştu.

Marmara´da 23 Nisan coşkusu balkonlarda yaşandı

23 Nisan Perşembe günü saat 21.00´de İstiklal Marşı okundu.

Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Marmara´da da coşkuyla kutlandı. Balkonlarına çıkan Marmaralılar, saat 21.00´de İstiklal Marşı´nı hep birlikte okudu.

Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz ?Türk Milleti´nin yeniden doğuşunun başladığı ve millet egemenliğinin tek hakim güç olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılışının 100. Yıldönümüne ulaştığımız bu anlamlı günde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde korona virüs tedbirleri sebebiyle alışık olduğumuzdan farklı fakat her zamanki coşku ve heyecanla kutlandı.? dedi.

Kaymakam Uğuz, ?Tüm Türkiye´de olduğu gibi ilçemizde de saat 21:00´de Marmara halkı, ellerinde bayraklarıyla evlerinin balkon ve pencerelerinden hep birlikte İstiklal Marşımızı söyleyerek bu güzel güne anlam kattılar.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Marmara Nisan coşkusu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı