Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara´da, Deniz Güvenliği ve Emniyeti Tatbikatı

Marmara´da, Deniz Güvenliği ve Emniyeti Tatbikatı

Marmara Denizi adalar bölgesinde Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde ?Deniz Güvenliği ve Deniz Emniyeti-2015 Tatbikatı? gerçekleştirildi.

Tatbikata Sahil Güvenlik Komutanlığı´nın çeşitli sınıfta gemi, bot, uçak ve helikopter ile operasyon, dalış, arama-kurtarma ve emniyet timleri katıldı.
Genelkurmay Başkanlığı´ndan yapılan açıklamada, ?Deniz Güvenliği ve Deniz Emniyeti-2015 Tatbikatı?nın Sahil Güvenlik Komutanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı unsurlarının katılımıyla 25-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Marmara Denizi Adalar bölgesinde icra edildi.
Tatbikata Sahil Güvenlik Komutanlığı´ndan çeşitli sınıfta gemi, bot, uçak ve helikopter ile Sahil Güvenlik Operasyon Timi, Dalış Emniyet Güvenlik Timi, Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik ve Emniyet Timi ile diğer kurumlardan çeşitli unsurlar yer aldı.
Tatbikatta boarding harekatı, arama kurtarma, yangın söndürme, tıbbi tahliye, tekne kontrolü, deniz kirliliğine müdahale eğitimleri gerçekleştirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli