Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Marmara´da kadına yönelik yapılan şiddete geçit yok

Marmara´da kadına yönelik yapılan şiddete geçit yok

?Marmara İlçesi´nde ?Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı İlçe İzleme ve Değerlendirme Toplantısı? yapıldı.

Marmara İlçesi´nde ?Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı İlçe İzleme ve Değerlendirme Toplantısı? yapıldı. 

Aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla ilgili kuruluşların katılımıyla hayata geçirilen 2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı´nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak, Muhtarların da şiddetle mücadelede görev almasını teminen bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Marmara İlçesi´nde ?Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı İlçe İzleme ve Değerlendirme Toplantısı? gerçekleştirildi.
Marmara Kaymakamı Göksel Yüksel´in başkanlığında 13 Ekim 2020 Salı günü saat 14.00´te Marmara İlçe Emniyet Amirliği Toplantı Salonu´nda düzenlenen, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı´na İlçe Jandarma Komutanı İrfan Okur, İlçe Emniyet Amiri Uğur Balcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yavuz, İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, İlçe Entegre Devlet Hastanesi Başhekimi Yeşim Demir, İlçe SYD Vakfı Müdürü Gaye Dedeleroğlu ile mahalle muhtarları katıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli