Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Marmara´da Masa Tenisi turnuvası

Marmara´da Masa Tenisi turnuvası

Marmara İlçesinde ?Sporda Yetenek 10´la Gelecek? Projesi kapsamında Liseler Arası Masa Tenisi turnuvası düzenlendi.

Liseler Arası ve Yetişkinler Masa Tenisi Turnuvaları Marmara İlçesinde bulunan liseler arası ve yetişkinler masa tenisi turnuvaları belirlenen programlarla büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.
?Sporda Yetenek 10´la Gelecek? Projesi kapsamında düzenlenen ve ev sahipliğini Saraylar AİHL´nin yaptığı Marmara Liseler Arası Masa Tenisi Müsabakasında en yüksek puan alan grup Marmara ÇPAL oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, sportif ve sosyal faaliyetler kapsamında düzenlenen Kaymakamlık Yetişkinler Masa Tenisi Turnuvası oynanan final maçlarının ardından ödül töreniyle son buldu.
Final maçları ve ödül törenine Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Cumhuriyet Savcısı Hatice Abay, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Horzum, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Güzelaydın, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Namık Kemal Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gülten Torgay ve vatandaşlar katıldı.
Turnuva birincisi Alper Sezer, ikincisi Ömer Altuncu olurken, dereceye giren sporculara kupa ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Marmara Masa Tenisi turnuvası
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı