Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Marmara´da seçim güvenliği toplantısı

Marmara´da seçim güvenliği toplantısı

Marmara ilçesinde Cumhur-başkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç başkanlığında, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Horzum, İlçe Emniyet Amir vekili Mehmet Tunç, Merkez Jandarma Karakol Komutanı, Avşa Jandarma Karakol Komutanı, Saraylar Jandarma Karakol Komutanı, siyasi partilerin başkanları, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı Zabıt Katibinin katılımlarıyla 24 Haziran´da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nde ilçede alınacak seçim güvenlik tedbirleri görüşüldü.
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi Güvenliği Toplantısı´nda, YSK Kararları çerçevesinde yapılan bilgilendirme sunumu sonrasında 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimin huzur ve güven ortamında geçmesini sağlamak amacıyla bu toplantının düzenlendiğini söyleyen Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, ?Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimi´nde herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda İlçemizde tüm güvenlik önlemlerinin alınabilmesi için azami gayret ve hassasiyeti göstererek vatandaşlarımızın sorun yaşamadan siyasal tercihlerini gerçekleştirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Amacımız, ülkede huzur ve güven ortamı içinde halkın hür iradesinin seçim sandıklarına yansımasını sağlamaktır.? diye konuştu.
Toplantıya katılım gösteren ilçe siyasi parti temsilcilerine ve kamu görevlilerine teşekkür eden Kaymakam Tunç, toplantıyı sonlandırdı.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli