Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Maşatlık Bölgesi dolgu alanındaki işyerleri yıkılıyor

Maşatlık Bölgesi dolgu alanındaki işyerleri yıkılıyor

Erdek Belediyesi tarafından müstecirlere gönderilen yıkım talimatıyla işyerlerinin boşaltılması istendi.

Erdek Maşatlık Bölgesi olarak bilinen dolgu alanı üzerine yapılan işyerleri müstecirleri tarafından boşaltılıp ardından yıkılacak.
Erdek Belediyesi tarafından ihale ile kiraya verilen Ali Haydar Sarı Sahil Bandı girişi Maşatlık Bölgesi dolgu alanı üzerindeki 3 adet Cafe-Bar ile 1 adet büfenin kiracıları tarafından boşaltılması çalışmalarına başlandı.
Maşatlık bölgesi dolgu alanı üzerindeki 3 Cafe/Bar ve 1 büfenin kiralama ihalelerine girerek işletme hakkını kazanan müstecirler, Erdek Belediyesi´nden gelen talimat üzerine dolgu alanları üzerindeki işyerlerini boş olarak Erdek Belediyesine teslim etmek üzere içindeki eşyalarını boşaltmaya başladılar.
Boşaltılan işyerleri devamında yıkıldıktan sonra dolgu alanını boş olarak teslim alacak olan Erdek Belediyesi, dolgu alanını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne teslim edecek.
Haber : Tuncay Ertan

/resimler/2016-5/23/2035145330504.jpg



ışık aktaş
25.05.2016 22:35:41
Balkesir B.Ş.BELEDİYESİNİ KINIYORUM-ERDEK YAKINDA KASABA OLACAK-HER YER YIKILIYOR- YENİSİ YAPILMIYOR--İKTİDAR YENİDEN SEÇİLİRSE ,Mİ YENİLERİ YAPILACAK ?--ZATEN KALİTELİ TURİST ARTIK GELMİYOR--SAĞOLUN

  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu