Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Maşatlık Bölgesindeki tesisler kiralandı

Maşatlık Bölgesindeki tesisler kiralandı

Erdek Belediyesine ait Halitpaşa Mahallesi Maşatlık Bölgesinde bulunan otel ile kafenin kiralama ihalesi belediye encümeninde yapıldı.

Erdek Belediyesi`ne ait Halitpaşa Mahallesi Maşatlık Bölgesinde bulunan otel ile kafenin kiralama ihalesi belediye encümeninde yapıldı.
Belediye Encümeninde ihale komisyonu huzurunda halka açık olarak belediyeye ait otel ile kafenin 3 yıllığına kiraya verilmesi için yapılan ihaleye Ekrem Ekşioğlu isimli işadamı katıldı.
İhalelerde; Belediye Oteline yıllık 50 bin 100 Lira, Yosun Kafe isimli işyerine ise yıllık 30 bin 100 lira teklif verildi.
Açık arttırma usulüyle yapılan otelin ihalesine katılan Ekrem Ekşioğlu verdiği yıllık 50 bin 100 lira teklif ile otelin yeni kiracısı oldu. Yosun Kafe isimli işletme için yine Ekrem Ekşioğlu, yıllığına 30 bin 100 Lira teklif ile kafenin de yeni kiracısı oldu. 
Otel ile Yosun Kafe isimli işyerlerinin kira başlangıç ve bitiş tarihlerinin 6 Haziran 2012 ile 6 Haziran 2015 arası olduğu açıklandı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın başkanlığını yaptığı ihale komisyonunda, CHP`li meclis üyelerinden aynı zamanda Encümen üyeliği görevinde bulunan Burhan Karışık ve Nimet Kalafat, Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürü İhsan Erol ve Erdek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Lütfi Çeltik yer aldı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ihalelerin ardından yaptığı değerlendirmede, belediyelerin işletmecilik değil hizmet verme görevi olduğunu söyledi. Kendisinin Belediye Başkanlığı görevine geldiği gün itibariyle yapılan ihalelerde belediyenin kazanımlarının arttığına dikkat çeken Aysan, her iki işletmenin ihalesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Eray Kaplan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı