Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Maşatlık bölgesine modern cafe bar

Maşatlık bölgesine modern cafe bar

Erdek Belediyesi tarafından, ilçemiz Maşatlık Bölgesine kafeterya ve cafe bar amaçlı yapılması planlanan Yosun Cafe isimli inşaat devam ediyor.

Erdek Belediyesi tarafından, ilçemiz Maşatlık Bölgesine kafeterya ve cafe bar amaçlı yapılması planlanan Yosun Cafe isimli inşaat devam ediyor.
Tamamlandığında, ilçe halkının yanı sıra misafirlerimize Yosun Cafe ismiyle hizmet vermesi düşünülen modern kafeterya ve cafe bar inşaatı çalışmaları hakkında bilgi veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, " Halkımızın dinlenmeye yönelik sosyal mekanlardan daha iyi ve rahat şartlarda faydalanması için yaptığımız çalışmalarda halkımızdan hoşgörü bekliyoruz. İnşallah tüm bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız" diye konuştu.
Yapım işi ihalesini Mayıs 2011 ayı içinde 297 bin liraya üstlenen merkezi İstanbul`da bulunan İz Mimarlık isimli firma tarafından, çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplamalı özelliğinde Maşatlık`ta yapımı devam eden kafeterya ve bar amaçlı kullanılacak yapının 2 kattan oluşacağını söyleyen Belediye Başkanı Aysan, "kafeteryanın zemin katı 150 M2, 1. katı 223 M2 olup, eğlence ve dinlenme merkezi olarak düşündüğümüz Maşatlık Bölgesi`ne böyle bir işyeri buraya renk katacaktır" dedi.
Aysan devam eden konuşmasında şunları kaydetti: "Erdek`te eğlenme ve dinlenme amaçlı, halkımızın gidebileceği, misafirlerimize hoş gelebilecek mekan sayısı sınırlı olduğundan, Erdek turizminin gelişebilmesi adına ilçemiz Maşatlık Bölgesinde, mülkiyeti belediyeye ait turistik tesislerin yanında kullanılmayan bir alanımız bulunuyordu. Bizde, uygun olan bu noktayı değerlendirmeye karar verdik.
Yerel yönetim olarak bizlerinde amacı, Türkiye`nin bir çok bölgesinde hızla değişen mekanlara paralel ilçeye modern bir mekan kazandırmaktı. Kafeteryaların ağırlık olarak Maşatlık Bölgesinde olduğu göz önüne alınırsa, bölgenin bir bütün olarak eğlence ve dinlenme merkezi olarak ele alınması çok doğal. Yeni yılda tamamlanıp, belediyeye teslim edilmesini takiben kafeteryamızı yeni yılda kiralanmak üzere ihaleye çıkartacağız" dedi.  

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı