Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Mavi kapak avcıları

Mavi kapak avcıları

İlköğretim Okulu öğrencileri, engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla mavi kapak topluyor. Biri İstanbulda diğer üçü Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrenciler cadde ve sokakları dolaşarak mavi kapak topluyorlar.

İlköğretim Okulu öğrencileri, engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla mavi kapak topluyor. Biri İstanbul`da diğer üçü Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu`nda öğrenim gören öğrenciler cadde ve sokakları dolaşarak mavi kapak topluyorlar. Mavi kapak toplayan miniklere en büyük destek büyüklerden geliyor.
Engelleri aşmak ve engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla mavi kapak toplamaya karar verdiklerini söyleyen, İstanbul Küçükçekmece Kanarya İlköğretim Okulu`nda okuyan Haktan Kahveci ile Erdek 18 Eylül İlköğretim Okulu`ndan okuyan Mustafa Karabay, Ömer Öncel ve Doğukan Topallar isimli minikler topladıkları mavi kapaklarla tekerlekli sandalye alıp, engelli vatandaşlara yardımcı olmak istediklerini anlattı.
Temmuz ayının ikinci yarısından bu yana ilçeyi sokak sokak dolaşarak, pet şişelerin mavi kapaklarını toplayan minik öğrenciler, engelli vatandaşlara destek olmak ve tekerlekli sandalye alabilmek için mavi kapak topladıklarını belirtti.
İlçe halkının kendilerine büyük destek verdiklerinin altını çizen öğrenciler, şu ana kadar iki büyük poşet dolusu mavi kapak topladıklarını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false