Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz Balıkesir´de

MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz Balıkesir´de

MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı kapsamında Karesi ve Altıeylül ilçelerinde görev yapan tüm resmi ve özel okul/kurum müdürleri ile Balıkesir Öğretmenevi´nde bir araya geldi.

24 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 15:00´te Balıkesir Öğretmenevi Bengi Salonunda gerçekleştirilen okul müdürleri toplantısına Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı İhsan Erkul, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Millî Eğitim Şube Müdürleri ile resmî ve özel okul/kurum müdürleri katıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nafiz Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada programın amacını, sorunları konuşmak, bakanlığa iletmek olarak işaret etti.
Yılmaz, Balıkesir ziyaretleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirilen 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısının ardından Karesi Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Lisesi, Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Altıeylül Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Nafiz Yılmaz, öğrencilere hitaben şunları söyledi: ?Her zaman öğrencilerimize mümkün olan en iyi eğitimi vermenin çabası içinde olan, milletimizin alın teri, emeği ve duaları ile her geçen gün kalitesini artırarak vakur adımlarla geleceğe yürüyen okullarımızın, nitelikli eğitim yarışında yeni eğitim öğretim yılında da zirveleri zorlayacağına inanıyorum. ?İki günü birbirine eşit olan zarardadır? hadis-i şerifini kendimize şiar edinerek geleceği inşa etme yolunda, hep birlikte bu eğitim öğretim yılında da öğrencilerimize sunacağımız nice güzel imkânın heyecanını duyuyorum.? dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu