Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Meclis toplandı

Meclis toplandı

Erdek Belediye Meclisi´nin haziran ayı toplantısı yapıldı.

Erdek Belediye Meclisi´nin haziran ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü.
Gündemde, adres ve numaralamaya ilişkin yönetmelik gereği ilçemiz merkez ve kırsal mahallelerinde, mükerrer cadde/sokak isim değişikliği; sözleşmeli personel çalıştırılması ve bu personele ödenecek ücretin belirlenmesi; belediyeye ait olup ekonomik ömürlerini tamamlamış araçların trafikten düşülerek ihale yoluyla satışa çıkarılması ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´nca, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe yoluyla gönderilen araç konusunda karar alınması konuları bulunuyordu. Toplantıda, adres ve numaralamaya ilişkin yönetmelik gereği ilçemiz merkez ve kırsal mahallelerinde, mükerrer cadde/sokak isim değişikliği konusu imar komisyonuna gönderildi. 

Sözleşmeli personel çalıştırılması ve bu personele ödenecek ücretin belirlenmesi ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderilen araç konusu CHP ve AKP´lilerin oylarıyla, oybirliğiyle kabul edildi.
Belediyeye ait olup ekonomik ömürlerini tamamlamış araçların trafikten düşülerek ihale yoluyla satılması konusu da Plan ve Bütçe Komisyonu´na gönderildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Meclis toplandı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli