Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Meclis toplantısı yapıldı

Meclis toplantısı yapıldı

Erdek Belediye Meclisi´nin ağustos ayı toplantısı yapıldı.

Erdek Belediye Meclisi´nin ağustos ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, sözleşmeli personel çalıştırılması ve sözleşmeli personele ödenecek ücretin belirlenmesi, otellerin önündeki kumsallara hizmet verilmesi amacıyla konulan şemsiye ve şezlongların işgaliye bedellerinin yeniden hesaplanması, ilçede bulunan unlu mamullerin satışı ve ekmek fırınlarında eski tip kefeli ve şeytan terazilerinin kullanımının yasaklanarak günümüzde kullanılan dijital elektronik terazi kullanımına geçilmesi, adres ve numaralamaya ilişkin yönetmelik gereği ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki mükerrer cadde/sokak isim değişiklikleri konuları görüşülerek karara bağlandı. 

Ayrıca gündemde yer alan Yalı Mahallesi Kastri bölgesi ilave ve revizyon imar plânlarında 1/1000 ölçekli uygulama imar plânı tadilatı ve BAGFAŞ´a ait 1/5.000 ölçekli ilave imar plânına, plân notu ilavesine ilişkin kurum görüşü de ilgili komisyonlara gönderildi.
SARI-MIRIZ DOSTLUĞU
Bu arada, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile AKP´li belediye meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız arasında dostluk rüzgârları estiği görüldü. Toplantı başlamadan önce başkan Sarı´nın yanına gelerek onunla öpüşen Mırız, ?Daha önce, senin olmadığın bir toplantıda, masayı yumruklayarak, benimle ilgili bir uygulamaya tepki göstermiştim. Şimdi sıra sende. Sen de masayı yumrukla da ödeşelim? dedi. Böylece ikili arasındaki espiri, havayı yumuşattı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Meclis toplantısı yapıldı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli